Піч для піци на дровах

Дров'яна піч для піци

Сьогодні скуштувати свіжу піцу можна у піцерії, ресторані та навіть замовити додому. Гурмани знають - її смак залежить не від начинки, а від того, яким способом вона була виготовлена. Дров'яна піч для піци – найкращий спосіб випікання цієї страви.

Перша письмова згадка про піцу датується 997 роком нашої ери в містечку Гаета, що розташувалося на просторах між Римом і Неаполем. Її подавали як щорічну данину місцевому єпископу в кількості 12 штук. Детально описав піцу, і свої враження про неї, у 1843 році у своєму творі «Карріколо» Олександр Дюма-батько після відвідин Неаполя.

Хороша піца дорогого коштує

Справжня піца має відчути на собі жар полум'я та ввібрати аромат диму. Заморожений варіант розігрітий у мікрохвильовій печі не передасть справжній смак і аромат. У дров'яній печі для піци відбувається правильний розподіл жару, що дає рівномірну випічку тіста зі збереженням соковитості начинки. Ресторане обладнання такого рівня дозволяє довести до досконалості процес приготування піци.

Дров'яна піч для піци для ресторану має великий робочий об'єм, забезпечуючи необхідну продуктивність. Легкий прокопчений присмак серпанку в піці на дровах – не залишає байдужих, особливо якщо піч знаходиться безпосередньо в залі та відвідувачі мають можливість спостерігати за процесом. Заклад із дров'яною установкою не знає, що таке нестача відвідувачів. По піцу приходять посидіти і замовляють додому.

Затишний будинок з піччю для піци

Маючи власний будинок або дачу багато хто встановлює піч для піци. Виробники пропонують кілька варіантів:

  • дров'яні
  • газові
  • електричні

Дров'яна піч для піци для дому – ідеальне рішення любителям популярної італійської страви. Тільки вона може повністю передати унікальний смак справжньої піци. Можливість експериментувати з різними рецептами та зібрати навколо процесу приготування друзів чи сім'ю. Відмінна якість випічки гарантує, що піца з дров'яної печі буде головною прикрасою на столі з нагоди будь-якої урочистості.

Дров'яні печі Alfa Pizza

Якісне обладнання для кухні забезпечує смачний раціон та різноманітність кухні. Достатньо пекти для піци на дровах купити та розпакувати її, щоб почати готувати та насолоджуватися кулінарним шедевром. Встановити її можна на задньому дворі власного будинку чи спеціально обладнаному майданчику ресторану, піцерії, кафе чи бази відпочинку.

Ресторатори популярних закладів знають – дров'яні печі для піци Alfa Pizza виготовлені за технологією FORNINOX. Вогнетривка нижня частина та унікальна конструкція корпусу з нержавіючої сталі. Виробник пропонує п'ять основних моделей дров'яних печей для піци:

  1. НАНО.
  2. ЧАО.
  3. АЛЕГРО.
  4. 5 МІНУТІ.
  5. 4 ПІЦА.
Для їх встановлення немає потреби запрошувати спеціалістів або будівельну бригаду. Просто та смачно – закономірний результат придбання агрегату для випікання піци на дровах. Оригінальний дизайн привертає увагу відвідувачів закладу. Наявність у господаря будинку печі для піци говорить про його статус і чудовий смак.
Італійське коріння

Справжня італійська піца має відповідати певним критеріям:

випікатися лише на дровах
тісто готується і розтягується лише руками, без допомоги качалки
краї повинні бути злегка підняті
висота піци – 3 мм
діаметр коржа піци – не менше 35 сантиметрів

Традиційне тісто для піци складається з якісного борошна, дріжджів, солі та води. 1984 року в Неаполі розпочала свою роботу «Поліція піци». До її обов'язків входить контроль за дотриманням традицій приготування піци на дровах.

Найкращі поради

Піца втратить свій шарм, якщо температура при випіканні не досягла 350-400°C. Лише кілька хвилин у печі для піци на дровах (від 1,5 до 10) і можна подавати. Для різних різновидів піци майстри приготування раджу дотримуватися кількох правил:

мінімальний час прожарювання рекомендується для піци, з інгредієнтами, які можна вживати у сирому вигляді – салямі, оливки, овочі, зелень та ін.
середня прожарка з рум'яним бортиком підходить для будь-якого різновиду страви
сильне прожарювання – на любителя

Дрова, для приємного аромату, краще використовувати фруктові породи дерев або виноградну лозу. Соснові породи або непризначені для розпалювання печей хімікати – безнадійно зіпсують смак та настрій.
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone