Сьогодні скуштувати свіжу піцу можна у піцерії, ресторані та навіть замовити додому. Гурмани знають - її смак залежить не від начинки, а від того, яким способом вона була виготовлена. Дров'яна піч для піци – найкращий спосіб випікання цієї страви.
Перша письмова згадка про піцу датується 997 роком нашої ери в містечку Гаета, що розташувалося на просторах між Римом і Неаполем. Її подавали як щорічну данину місцевому єпископу в кількості 12 штук. Детально описав піцу, і свої враження про неї, у 1843 році у своєму творі «Карріколо» Олександр Дюма-батько після відвідин Неаполя.
Хороша піца дорогого коштує
Справжня піца має відчути на собі жар полум'я та ввібрати аромат диму. Заморожений варіант розігрітий у мікрохвильовій печі не передасть справжній смак і аромат. У дров'яній печі для піци відбувається правильний розподіл жару, що дає рівномірну випічку тіста зі збереженням соковитості начинки. Ресторане обладнання такого рівня дозволяє довести до досконалості процес приготування піци.
Дров'яна піч для піци для ресторану має великий робочий об'єм, забезпечуючи необхідну продуктивність. Легкий прокопчений присмак серпанку в піці на дровах – не залишає байдужих, особливо якщо піч знаходиться безпосередньо в залі та відвідувачі мають можливість спостерігати за процесом. Заклад із дров'яною установкою не знає, що таке нестача відвідувачів. По піцу приходять посидіти і замовляють додому.
Затишний будинок з піччю для піци
Маючи власний будинок або дачу багато хто встановлює піч для піци. Виробники пропонують кілька варіантів:
Дров'яна піч для піци для дому – ідеальне рішення любителям популярної італійської страви. Тільки вона може повністю передати унікальний смак справжньої піци. Можливість експериментувати з різними рецептами та зібрати навколо процесу приготування друзів чи сім'ю. Відмінна якість випічки гарантує, що піца з дров'яної печі буде головною прикрасою на столі з нагоди будь-якої урочистості.